Resultats de la cerca bàsica: 588

71. filet de cérvol amb aroma d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. filet de garrí amb herbes del Montseny
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. molls amb verdures i oli d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. orada a la sal amb herbes aromàtiques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
75. tronquets de filet ibèric marinat amb herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
76. acorar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Repassar (el cànem pentinat) amb una pinta de pues molt primes i fines. [...]
77. tribopoliment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Poliment produït pel frec amb un material que conté partícules fines abrasives incorporades. [...]
78. malherbologia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Estudi de les males herbes dels conreus i dels mitjans per al seu control. [...]
79. bocelles
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pinces fines proveïdes d'una paleta a l'extrem oposat a les dues puntes. [...]
80. gliptografia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Art de gravar les pedres fines. Estudi o descripció de les pedres gravades antigues. [...]
Pàgines  8 / 59 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>